Service af forgafler 

Lille service RS 550 kr / Fox 650kr.   

Det lille service bør foretages en gang imellem og flere producenter anbefaler  service 50 timers kørsel. Personligt synes jeg, at det er svært at sætte et timeantal på, da behovet afhænger af, hvordan du kører, hvor du kører, og hvilke vejrforhold du kører i. Ved at servicere din gaffel forlænger du dens levetid betragteligt, ligesom dens affjedring forbliver god.

Det lille service er især tiltænkt din gaffel, hvis den stadig kører godt og ikke har nogle mærkbare forringelser i dens affjedring. Er der sket forringelser i dens affjedring er det oftest det store service, som din gaffel bør få. Hvis det ønskes laves "Easy fit" gratis til din forgaffel efter service. 

 

 

 

 

Få et hurtigt overblik af service af forgaffel på nedenstående billede.

Stort service 1.100 kr. 

Stort service af din forgaffel skal ikke at laves så ofte som det lille service. Flere af producenterne anbefaler stort service efter 200 timers kørsel. Igen afhænger det af, hvordan og hvor du kører. Det er dog sikkert, at din gaffel vil have godt af det, hvis du har kørt 200+ timer. Hvis din forgaffel er begyndt at køre dårligere med mærkbare forringelser i affjedringen, så bør din forgaffel få et stort service.

I det store service tjekker vi den øvre del af din gaffel, skifter alle o-ringe mm. Få et hurtigt overblik på nedenstående billede. Med i prisen er også vores Easy fit.

Få et hurtigt overblik af service af forgaffel på nedenstående billede.

KOnceptet 

Simpelt,  ingen butiksomkostninger,  billig pris til kunden 

ekspertise

Vi cykler selv og ved hvordan det skal føles, når affjedringen fungerer    perfekt 

værkstedet

Certificeret, orginale service- og reservedele, professionelt værktøj  

Kontakt

Skriv eller ring til os, så aftaler vi en tid hvor du kan afleverer cykel/dele samt afhentning. Vi laver service fra dag til dag

Follow

Kontakt

telefon 30708199

Adresse

Ungarnsgade 66, 2300 København S, Denmark

©2018 by Jes Dabelsteen.