Undervisning

Herunder kan du læse om vores forskellige undervisningstilbud. De er alle sammen blot vejledende, den endelige pris afhænger af hvor det skal finde sted, hvornår, hvor mange I er, om det er undervisning over flere gange, eller blot et enkelt arrangement. Kontakt os, og fortæl hvad du ønsker, og vi vil vende tilbage med et uforpligtende tilbud.  

Ellers kan du tjekke vores allerede tilrettelagte events, hvor du kan tilmelde dig 

UNDERVISNING - EN TIL EN

Ønsker du enkeltundervisning? Vi kan undervise i alle genre indenfor MTB. Pris er kr. 300 pr time, og der undervises i minimum 2 timer af gangen. 

Hvis du har nogle spørgsmål, er du velkommen til at kontakte DK-MTBskole.

TRÆNERUDDANNELSE med fokus på teknik

Vi tilbyder nu en ny og spændende uddannelse som er målrettet til den danske MTB kultur og de krav du møder i foreningslivet. Til uddannelsen lægges det vægt på to ting. Din egenfærdighed løftes så din forevisningskvalitet er i top. Den anden del omhandler hvordan du administrere en øvelse og hvordan du bygger teknikkerne op, lag for lag. Kontakt mig og få et tilbud der passer til jeres klub og trænere.  

UNDERVISNING - HOLD

Vi tilbyder holdundervisning til alle målgrupper. Det kan være alt fra helt nybegynder til eliteryttere. Vi underviser i hele landet, og hvis du har specifikke ønsker, vil vi meget gerne høre fra dig, så vi kan komme med et tilbud. Vi har stor erfaring i at undervise i klubregi, private kunder, højskoler og efterskoler.  

Hvis du har nogle spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os

FIRMATRÆNING

Idræt på arbejdspladsen er en god investering. det hjælper mod stress, forebygger livsstilssygedomme og det danner bedre relationer medarbejderne imellem. Vi tilbyder at komme og tage jeg med en tur i skoven, hvor fysisk og teknisk træning står på programmet, og de medarbejdere som ikke har cykel kan leje. Om det er fast ugenligt, en gang om måneden, eller blot en enkelt gang er op til jer. Kontakt os og få et tilpasset tilbud til netop din virksomhed.

aboutme

Uddannet lærer, konkurrencerytter, uddannet mountainbike-downhill- instruktør fra Whistler, klubtræner og 18 års erfaring på MTB  

Follow

Kontakt

telefon 30708199

Adresse

Ungarnsgade 66, 2300 København S, Denmark

©2018 by Jes Dabelsteen.